Ofte stillede spørgsmål.

Her finder du svar på de spørgsmål som ofte bliver stillet i forbindelse med produkter eller bestilling. Hvis ikke du kan finde svar her på siden, så ring på 32 15 37 37 eller skriv til shop@bykjaerholt.dk

Hvordan produceres plakaterne?

For at sikre den bedste kvalitet, og et resultat jeg kan stå ved, produceres alle plakaterne på et professionelt trykkeri med digitaltryk på 170g svanemærket papir - klar til indramning.


Følger der ramme med?

Alle plakater er klar til indramning, men der følger som udgangspunkt ikke rammer med ved køb. Hvis det ønskes, kan opklæbning og indramning af dine plakater sagtens arrangeres mod en ekstra betaling, som aftales på forhånd.


Hvordan bliver plakaterne pakket og sendt?

Alle plakater fremsendes i kraftige plakatrør. Derudover bliver plakaterne rullet med et stykke silkepapir, der beskytter enderne på plakaten mod stød, og overfladen for ridser. Jeg fremsender alle forsendelser med PostNord, med Track og Trace, så din pakke ikke går tabt i systemet.


Hvad kan jeg forvente af leveringstid?

Størstedelen af mine kunder modtager deres plakater 1-3 hverdage efter bestilling. Nogle plakater kræver dog længere produktionstid, og da jeg ikke selv leverer til døren, så kan der gå op til 5 hverdage fra bestilling.


Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Selvfølgelig kan du det. Du skal blot give besked omkring din fortrydelse senest 14 dage efter modtagelse, og herefter har du 14 dage til at sende de fortrødne varer retur.


Kan jeg få plakaterne i andre farver?

Intet problem! Det koster 99 kr. oveni prisen per plakat der skal ændres. Kontakt mig med fordel omkring ændring af farver på plakaterne, så sidder jeg klar til at hjælpe!


Kan jeg lave en specialbestilling?

Ja, selvfølgelig! Sæt et personligt præg på dine vægge med unikke plakater. Spørg endelige, hvis du har specielle ønsker til f.eks. farver, motiver og størrelser - det meste kan lade sig gøre.