Keep it simple stupid.

Less is more.

Hej! Mit navn er Thomas Kjærholt og jeg er grafiker.


”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt“

Jeg har altid haft en stor passion for både fotografi og grafisk design. Lige siden de tidlige teenage-år har jeg arbejdet med foto- og videoproduktion. Billeder og grafisk design hænger i min verden på mange måder uløseligt sammen. Derfor valgte jeg sidenhen at kaste mig ud i det kreative univers, som grafisk legebarn.


Jeg besluttede herefter at starte Backslash DesignLab, der er min kreative legeplads, hvor jeg tegner logoer og udformer grafiske designs for erhvervs- og forretningsdrivende - primært til det trykte medie.


I foråret 2020 er endnu et lille projekt så sat i søen...

”Fra inspirerende elementer, til trendig og stilfuld vægudsmuyking“

Seneste skud på stammen er mine plakat designs og min webshop. Jeg lader mig inspirere af vores omgivelser med kreativ udfoldelse, da kreativitet gør tilværelsen til en vidunderlig oplevelse. Mine plakat designs er enkle og simple. De består typisk af grafiske elementer, egne fotos og originale stock fotos.


Giv dine vægge nyt liv med personlige plakater. Dine vægge afspejler hvem du er, og god indretning er personlig indretning der fortæller historier. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye plakat designs. Jeg håber du synes godt om mine plakater, og finder noget som passer ind i dit hjem.